Paintball Spelsoorten

Sup'air

ieder team heeft 7, 5 of 3 spelers. Het veld is gevuld met opblaasbare kussens, de vormen ervan zijn verschillend in spiegelbeeld ; je hebt driehoeken (dorito's) en lange balken met blokken er tussen (snake). Voor sup'air zijn elektronische wapens zoals angels en ego's noodzakelijk.

Woods

Dit is de meest gespeelde variant van paintball. De meeste beginners beginnen in "woods", dat zich afspeelt in een bos met huisjes en bunkers. In dit soort velden zijn meestal geen elektronische wapens (markers) zoals angels en ego's noodzakelijk. In "woods" wordt vooral gespeeld met mechanische wapens zoals tippmann's.

Last Man Standing


Bij dit spel zijn er geen teams, maar gaat het om ieder voor zich. Iedereen is dus een tegenstander. Bij dit spel gaat men door tot het bittere eind! Je stopt pas als iedereen eruit is, behalve natuurlijk THE LAST MAN! Voor je start krijgt iedereen hetzelfde aantal kogels om te zorgen voor een eerlijke strijd. Dit spel wordt gespeeld op verschillende speelvelden. Een gespecialiseerd Paintballcentrum hierin is Paintballcentrum Loosdrecht, voor hun website klik hier.